logo

Met tot de verbeelding sprekende projecten als Antigoon, Aequor of The Gallery is projectontwikkelaar VL-Holding dé specialist in Antwerpen op het vlak van luxeprojecten op AAA-locaties. Deze residentiële concepten zijn synoniem met pure klasse en topkwaliteit.

Onze luxueuze BEN-woningen blinken uit in energiezuinigheid. Het resultaat is dat al onze projecten een energiepeil van E-20 hebben. Dat betekent meteen dat u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. 

arrow

De residentiële projecten van VL-Holding genieten allemaal van een sublieme ligging, een gepersonaliseerde benadering en een buitengewone luxegraad. Zo vormt elk project een absolute buitenkans, en dat heeft de markt goed begrepen: de woonconcepten van VL-Holding zijn doorgaans uitverkocht nog voor er één steen gelegd is.

arrow

De klant geniet bij VL-Holding van een deskundige en zeer gepersonaliseerde klantenbegeleiding. De inrichting en afwerking gebeuren volledig op maat. De kopers hebben de volledige vrijheid. Het resultaat is dat elke bewoner zijn intrek kan nemen in een appartement dat naadloos aansluit bij zijn persoonlijkheid en smaak.

arrow